Beslenme Ve Diyetisyen

4 yıl ago ·

Beslenme Ve Diyetisyen

Sağlık alanında çok fazla kendisine dikkat etmeyerek abartı biçimde tüketim sağlayan kişilerin süreç ilerledikçe çeşitli hastalıklar ile de karşı karşıya gelmesi muhtemeldir. Buna göre özellikle de fazla kilolarından şikayetçi olanlar, fazla kilolarından kaynaklı olarak çeşitli rahatsızlıklara da yakalanarak yaşam faaliyetlerini zayıflatan kişiler beslenme ve diyetisyen hizmeti de almak istemektedir

Read more 0

Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon

4 yıl ago ·

Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon

Çeşitli hastalıklardan ya da ani gelen olaylardan kaynaklı olarak kişilerin fizik tedavi ve rahabilitasyon süreçlerinden yararlanması gerekmektedir. Özellikle de beyin kanaması, beyin tümörü, inme gibi olaylarla karşılaşan kişilerin kısa ya da uzun vadede felç, Alzheimer, demans gibi çeşitli hastalıklar ile karşılaşması da mümkündür.

Read more 0

Psikolojik Destek

4 yıl ago ·

Psikolojik Destek

Hangi yaştan olursa olsun kişiler çeşitli nedenlerden kaynaklı olarak psikolojik anlamda rahatsızlıklar hissedebilir. Stres, sinir, kaygı, mutsuzluk, umutsuzluk ya da çaresizlik gibi durumlarla karşı karşıya gelen ve bu durumlara kafasına çok takarak maksimum düzeyde psikolojisini bozan kişilerin mutlaka psikolojik destek alarak psikolojilerini iyi hale getirmesinde de yarar vardır.

Read more 0

Call Now ButtonHemen Ara